Back to All Events

Rättviks kyrka

Stödkonsert för Hagströmsamlingen och Folkmusikens hus.
Midvinterkonserten 2017 blir en helaftonshyllning till det musikaliska 50-talet! Rättvikskullan Berit Zetterquist fortsätter sitt envetna arbete till stöd för MUSIKEN! Intäkterna går oavkortat till att stödja Hagströminsamlingen på Dalarnas museum och Folkmusikens hus.

Från kl 17.30 Backhans mekaniska - spelar under insläppet. 

kl 18 Konserten börjar och musikerna och grupperna Kerstin Forslund, Maud Norman, Lennart Möllberg, Berit Zetterquist, The Rockin´ Combs, Tängerpojkarna med Karin samt Opel och Larssons rekordkvartett, avlöser varandra.

Kvällens konferencier är ingen mindre än Katarina Katson Sakrisson.
 

Earlier Event: January 19
Folkmusikens hus, Rättvik
Later Event: February 3
Dössbergets värdshus, Bjursås