Back to All Events

Lustgården, Grand hotell, Falun

Konsert och dans med Erika Lindgren Liljenstolpe och Cecilia Österholm (fiol, nyckelharpa och sång) kommer från Norduppland och spelar traditionell och egenkomponerad musik med sprakande nerv och känsla.

Erika och Cecilia blev en duo 2002 och har turnerat flitigt runtom i Sverige, Europa och USA. De har medverkat i tv-program och på skivor, nu senast nystartade gruppen Systerpolskans uppmärksammade debutalbum, producerat och utgivet av Benny Andersson.

Efter pausen dans till Bjursås spelmanslag – mycket uppskattat för svängigt dansspel, Erika & Cecilia kommer åter och kvällen avslutas av Maria Jonsson & Lars-Göran Weinberg – tajt sammansvängande som teatermusiker och i FaluFolkBand.

Earlier Event: February 17
Folkmusikens hus, Rättvik
Later Event: February 25
Abrahamsgård, Kopparberg