Back to All Events

Folkmusikens hus, Rättvik


FLERSTÄMMIG FOLKSÅNG MED KERSTIN SONNBÄCK

Den vokala folkmusiken är ömsom solistisk och inåtvänd, ömsom utåtriktad och kommunikativ. I den här kursen bäddas den folkliga visan in i flerstämmighet under ledning av en av våra mest erfarna och uppskattade ledare. Med lyssnande och gehörsinlärning som utgångspunkt sjunger Kerstin Sonnbäck och alla medverkande ihop sig till en levande och svängig kör.

Kerstin Sonnbäck har arbetat som sånglärare på Sjöviks folkhögskola i 36 år, hon har gett röst till en vildvittras skratt i Astrid Lindgrens kända film om Ronja Rövardotter, sjungit med Gals and Pals, startat upp artistskola, turnerat i folkparkerna med Jerry Williams och medverkat i Hylands Hörna. Och hon kular som värsta vallpigan!

Du kan anmäla dig här

Earlier Event: July 3
Folkmusikens hus, Rättvik
Later Event: July 3
Tobaksspinnarstämman, Nås