Back to All Events

Rättviks kyrka

Midvinterkonserten 2018 blir en helaftonshyllning till folkmusiken! 

Från kl 17.30 Folkmusikens hus-trio spelar under insläppet. FMH-trio är superspelmännen Ola Bäckström, Per Gudmundson & Jon Holmén. Alla tre arbetar dagligdags på Folkmusikens hus med allt från databasutveckling, Bingsjöstämman och barn- och ungaverksamhet. Alla tre är hur kunniga som helst på spelmansmusik i Rättvik, Ore och Boda.

kl 18 Konserten börjar och musikerna och grupperna Lohmann & Hagman, Bergmans, Åke Wänn & Per Gudmundson, Hiroko Nishikawa, Agneta Stolpe, FMH-trio samt femtio studenter från Rytmus under Peter Rousus ledning avlöser varandra.

Kvällens konferencier är ingen mindre än Agneta Stolpe.

Arrangerar detta gör Berit Zetterqvist och Thomas Tjäder i samarbete med stf Bilda Mitt, Folkmusikens hus och Svenska kyrkan i Rättvik.

Biljettköp och information här

Earlier Event: January 13
Bystugan, Linghed
Later Event: February 2
Dössberget, Bjursås