Back to All Events

S:t Persgården, Leksand


Sångkurs med Malin Foxdal

Malin Foxdal arbetar som sångerska, musikskapare, skådespelerska och dramatiker. Hennes blandning av svensk folkmusik och visa med influenser från amerikansk folkmusik och blues har vunnit både publikens och många kritikernas hjärtan. 

Malin är en gränslös sångerska, med maximalt sceniskt uttryck som har trollbundit publik i hela landet såväl som Europa, USA och Asien. Hon har genom åren samarbetat med bl.a. Peter Carlsson & Blå Grodorna, Lena Willemark, Sofia Karlsson, Bengan Jansson & Kalle Moraeus, Mikael Samuelsson, ja listan kan göras lång….

Kursen kommer att innehålla olika sång-och rösttekniker, allt från visor och vallmusik till danstrall, berättande, uttryck, sceniskt etc… Du bör ha en viss sångvana för att få ut som mest av kursen. Visorna/sångerna lärs ut på gehör så du behöver inte kunna läsa noter.

Anmälan och information HÄR

Earlier Event: June 25
Boda Gammelgård, Boda Kyrkby
Later Event: June 29
S.t Persgården, Leksand