Back to All Events

Kafé Nyfiket, Rättvik

Välkommen till musiksagan Mallku Lulli – Sagan om den stora kondoren och den lilla kolibrin. Du får också en kort workshop i direkt anslutning för hela familjen och barn från 3- 9 år !

Den lilla kolibrin, Lulli ger sig ut på äventyr för att utmana den stora kondoren, Mallku, i en tävling vid Titikakasjön. Vem kommer först till Solen? Kondoren Mallku eller kolibrin Lulli? Titikakasjön ligger mellan Bolivia och Peru vid de höga bergen Anderna, där den musikaliska och spännande eskapaden försiggår.

Denna musikaliska föreställning innehåller två delar. I den första delen berättas en spännande saga, suggestivt ackompanjerad med andinsk folkmusik. I del två får barnen sjunga enkla sånger, röra sig och dansa till medryckande musik och indianska rytmer.

Folkmusikens hus i samarbete med Kafé Nyfiket, Bilda Mitt och Kulturrådet.

Biljett köper du HÄR

Earlier Event: July 2
Folkmusikens hus, Rättvik
Later Event: July 2
Kafé Nyfiket, Rättvik