Back to All Events

Boda kyrka, Boda Kyrkby

Sommarkonsert med Sigrid Moldestad med musikerna Anders Hall, Mattias Perez, Roald Kaldestad och Anders Bitustøyl

Med sånger som tar avstamp i den djupaste mylla lyckas hon öppna stjärnhimlen för livets allra största frågor & mysterier. Med sin genuina publikkontakt och varma bultande hjärta trollbinder hon publiken med både sin fela och sin unika röst, och tiden tycks stanna upp för en magisk stund.

Som bärare av traditionen ifrån Norges allra vackraste fjällandskap; Sogn & Fjordane, står fiolen & berättelserna lika starkt hos Sigrid som hennes magiska sång. Föga förvånande då att hon idag räknas till en av Norge allra främsta artister, med en stor publik på både scener, radio & TV. Med både rötter och vingar rotar sig musiken starkt i norsk folkmusik-tradition, men tar inspirerade utflykter till americana, keltiskt, pop och rock, utan att någon gång tappa närvaron i Berättelsen. Följ med på en resa över höga fjäll och genom vackra dalar, och bered dig på både tårar, skratt & bockfot! “
Entré 250 kronor Förköp: www.visitdalarna.se
Välkommen

Arrangör: Boda Hembygdsförening - ABF - Svenska Kyrkan

Earlier Event: July 6
Karl Tövåsens fäbodar, Rättvik
Later Event: July 6
Boda Gammelgård, Boda Kyrkby