Back to All Events

Folkmusikens hus, Rättvik

Nybörjarkurs på fiol för vuxna

Här är kursen för dig som är vuxen och som precis börjat spela fiol. Kanske gick du kurs för Maria i somras, kanske har du provat Suzukis föräldrakurs eller spelat för länge sedan. Här är en grundlig fortsättning eller nystart på ditt fiolspelande. Du får grundläggande fiolteknik och lära dig några nya låtar. Kursdagarna är fristående och du kan gå en eller båda.

Lördag 19/10 kl 10-15, Folkmusikens hus, Rättvik.
Lördag 9/11 kl 10-15, Kulturhuset tio14, Falun

Instruktion och vägledning får du av spelman, teatermusiker och fiolpedagog Maria Jonsson. Maria har de senaste året turnerat flitigt med barnföreställningen Långt bort i skogen. Hon återfinns också i en rad konstellationer som t ex duo med Daniel Pettersson, i Timber, Namo och i duo med Ian Carr. Fiol kan kanske lånas/hyras ut men bäst är att ha med sig egen.

Vill du veta mer eller redan nu boka en plats så gå in på vår webbutik HÄR

Earlier Event: October 13
Folkmusikens hus, Rättvik
Later Event: October 19
Aspeboda bygdegård