Back to All Events

Kulturhuset tio14, Falun


FÖRNATTA & FOLKMUSIKNATTA

Folkmusiknatta är Dalarnas roligaste inomhusstämma/festival med musik från fem scener. Programmet för årets Folkmusiknatta växer fram under hösten men klart är att det blir Förnatta på Geschwornergården under fredagskvällen, Natta på stan under lördag eftermiddag med såväl en barnföreställning, underhållning i en av Faluns gallerior samt jam på Kopparhatten, Bishops Arms och Kings Arms. Under dagen blir det också workshops på Kulturhuset tio14. Kl 18 den 9 nov slår Folkmusiknatta upp portarna på Kulturhuset tio14 och det blir en precis lika fantastisk kväll med spel, dans, mat och dryck som vanligt!

Folkmusikens hus i samarbete med FaluFolk musik&dans med stöd av Falu kommun

Earlier Event: November 1
Folkmusikens hus, Rättvik
Later Event: November 8
Kreativa huset, Leksand