Back to All Events

Kreativa huset, Leksand

LEKSANDS MUSIKVERKSTAD MED HOVEN DROVEN

Innan stämman öppnar genomförs Leksands Musikverkstad för tredje gången. Kursen är öppen för alla instrument och unga musikanter i åldrarna 8-18 år. Årets lärare är folkrockbandet Hoven Drovens Kjell-Erik Eriksson och Jens Comén tillsammans med Bengan Janson, Eva Janson, David Albertsson, Kina Åkered-Fransson och Jon Holmén.

Kursen är gratis pågår 9:30-15:00 lördag 29 juni och samma kväll har alla kursdeltagare chansen att vara med Hoven Droven och spela upp kurslåtarna på deras konsert. Konserten planeras börja 19:00. Alla deltagare bjuds på mat och tårtkalas!

Anmäl dig här!

Kursen arrangeras av Leksands spelmansstämma i samarbete med Folkmusikens hus och Dalarnas spelmansförbund med stöd av studieförbundet Bilda.

Earlier Event: June 28
Boda Gammelgård
Later Event: June 29
Hembygdsgården, Leksand