Back to All Events

Boda Gammelgård

Måndagskväll på Boda Gammelgård med "Spelstinor"
Denna konstellation – Carina Normansson från Sala (fiol och sång), Erika Lindgren Liljenstolpe från Tensta i Uppland (fiol och sång), Josefina Paulson från Sala (nyckelharpor, fiol och sång), Åsa Andersson från Torsåker i Gästrikland (fiol, altfiol och sång) och Jeanette Evansson från Östhammar i Uppland (fiol och sång) – inspireras av den legendariska spelmannen Anna-Kajsa Norman – Spelstina – från Torsåker och hennes repertoar.
Våra konsertprogram bygger på stor variation: allt ifrån stora arrangemang på helgrupp med inslag av sång, till mindre konstellationer och solon vilket också ger utrymme för den enskilda spelmannens tradition och låtskatt, och även egna kompositioner.
Servering
Välkomna!

Earlier Event: July 28
Norns bruk, Hedemora
Later Event: August 2
Stjärnsunds herrgård