Back to All Events

Församlingshemmet, Stjärnsund

Folkvisor från Dalarna med Kerstin Sonnbäck

Kärleksvisor, vallåtar, nidvisor, koraler – Dalarna har en rik visskatt att ösa ur. Här får du chansen att ägna en dag åt att lära dig mer! Mångkunnig och inspirerande ledare för vår viskurs är Kerstin Sonnbäck, sångerska och sångpedagog från Folkärna. Vi kan lova dig en dag full av ny kunskap, sångglädje och reflektion.

Kerstin är en veteran vad gäller folklig sång. Med en utbildning till sångpedgog vid Stockholms musikpedagogiska institut i botten har hon under ett helt yrkesliv verkat som uppskattad sångerska, körledare, lärare och kursledare. Hon fortsätter att förmedla den folkliga vistraditionen både som solosång och i olika körsammanhang. I dag driver hon Humlebackens Kulturhus i Bäsinge, Krylbo, som också fungerar som ett centrum för den folkliga sången.

Tid och plats: Fredag 2 aug kl 10-16 i Församlingshemmet, Stjärnsund. Lunch 12-13. Flera matställen finns i närheten.
Anmälan: www.folkmusikenshus.se senast 26 juli. Klicka här för att boka plats på kursen!
Kursavgift: 600 kr som betalas vid anmälan
Info: Maria 070-526 50 12
Medarrangör: Hedemora-Husby-Garpenbergs församling.

Earlier Event: August 2
Stjärnsund
Later Event: August 2
Boda Gammelgård