Välkommen till vår nya hemsida!

Nu har vår hemsida både blivit fräschare, mer lättorienterad och fylligare. Vår förhoppning är att om du vill veta nåt om folkmusik i Dalarna så hittar du här allt du behöver och lite till.

Välkomna! Under hösten har vi jobbat med att utforma vår nya hemsida för att du ska ha så stor nytta som möjligt av den information och de funktioner vi samlat här. Vi vill rikta ett extra stort tack till Hans Olander och Per Eriksson för deras generösa bidrag av bilder som smyckar hemsidan.

Vi har tagit med oss allt vi behöver från den förra hemsidan och introducerar även några nya funktioner. Här hittar du t ex tre informationsflöden som uppdateras kontinuerligt, en möjlighet att dela med dig av dina instagrambilder och ett forum för att hitta spelmän till bröllopet eller sälja ett instrument.

Artiklar
Här ligger lite mer ingående reportage om det som hänt, intressanta personer och andra företeelser inom spelmansvärlden som vi vill berätta om. Har du tips på nåt vi borde skriva om? Hör av dig! Redan nu kan du läsa om Stödkonserten ”Välkommen”, Nordic Soundscape i Åre och en ovanlig bröllopsspelning i Kenya.

Nyheter
Vad händer runt om i folkmusikvärlden? Här lyfts händelser och nyheter fram som vi tror att du vill vara medveten om. De kan röra allt från olika folkmusikevenemang, nya allspelslåtar till nya vägar att söka finansiering. Här kan du nu läsa om AV FIOL, Årets Unga Folkmusikband och att Höststämman flyttar från Grönklitt till Sälen!

Kalender
I vår kalender hittar du alla evenemang vi har koll på det närmaste i tid presenteras först. Är det nåt vi missat? Här kan du tipsa oss:  Anmäl ditt arrangemang

Instagram
Du har möjlighet att vara med och pryda vår förstasida med bilder från dina äventyr i spelmansvärlden! Tagga dina instagrambilder med #dalaspelman och de dyker upp på hemsidan.

Köp & sälj
Registrera en Muut-användare på vårt forum så kan du kanske hitta det du söker. Det kan vara en köpare till ditt instrument eller en spelman till festen. Det finns möjlighet att lägga upp bild och kontaktinformation. Tänk på att sätta en tydlig rubrik som talar om var du säljer eller söker. Du hittar forumet här: Köp & sälj

Har vi missat nåt?
Tycker du att det är något som saknas på hemsidan? Hör av dig till oss: Kontakt

Mycket nöje på nya sidan! /Dalarnas spelmansförbund