Dags att boka Lerdalsstämman 2016

Garanterat myggfritt och inga solstekta tältmorgnar. Bara kul spel, bra mat och sköna sängar! Dags för elfte stämman på Hotell Lerdalshöjden!

Programmet är bekant för de som besökt stämman förr. Allspel, dansspel, buskspel och finlir både fredag och lördag kväll. Öppet hus och spelmansförbundets årsmöte på Folkmusikens hus under lördagen. På lördag kväll kommer den kulinariska höjdpunkten med en spelmansbuffé som övergår i ett hotell fyllt av musik.

Boka boende och mat

Som vanligt finns det ett förmånligt erbjudande för de som vill bo och äta på hotellet under stämman. 

För att boka med stämmorabatten gäller:
• att du bokar rum, enkel- eller dubbelrum, för hela helgen
• att du också äter lördagens spelmansbuffé på hotellet.

Priser per person, boende två nätter inkl lördagens spelmansbuffé:
Enkelrum 1550 kr
Dubbelrum 1350 kr

Vill du bara äta festmiddagen, alltså inte bo på hotellet, så går det också bra och vi rekommenderar att hela spelmanslaget bokar gemensamt. Är du inte med i ett spelmanslag som ska på stämman spelmanslag så kontaktar du hotellet direkt.

För bokning av rum och matbeställningar kontakta Hotell Lerdalshöjden 0248-511 50, info@lerdalshojden.se.

Spelmansförbundets årsmöte

För alla medlemmar i Dalarnas spelmansförbund så hålls DSF's årsmöte kl 15 lördagen den 19 mars. Ett extra meddelande från kassören: I år skickas avgiften för medlemskap och försäkring ut i lösbrev. Skulle du mot förmodan inte ha fått detta på posten ännu, hör av dig till par@dalarnasspelmansforbund.se

Spela till dans

Vi skickar ut en inbjudan att boka speltid till dans till våra spelmanslag i Dalarna. Inbjudan går ut via mail senast den 14 jan till våra kontaktpersoner i lagen. I mailet finns en länk till Doodle där ni själva kan boka en av de lediga tiderna. Först till kvarn så klart! Är ni en annan grupp som vill spela, inte uppfattar att ni fått inbjudan eller har någon annan fråga om spelschemat, maila till brita.strom@folkmusikenshus.se