Midsommar i New York 2018!

usaswe.jpg

Trött på att fira midsommar i Dalarna?

Då finns ett sällsynt tillfälle att spela upp stången i Battery Park! DSF har nu fått en formell inbjudan från arrangörerna i New York att stå för musiken vid det årliga svenska midsommarfirandet på södra Manhattan.

Kul!

Men innan vi går vidare (undersöker biljettkostnader, boendemöjligheter, söker sponsorer, spanar efter ytterligare spelningar, etc.) pejlar vi ett någorlunda bindande intresse. Ett tiotal medlemmar svarade positivt på vår tidigare förfrågan och vi hoppas på fler.

Däremot har vi inget svar på den givna frågan - hur mycket kostar det? Spelmansförbundet subventionerar inte resan. Sponsorstöd är så här långt ett frågetecken. Således bygger det hela på egna insatser för flyg och boende, inte helt enkla att beräkna i nuläget.

Vill du följa med och spela så det hörs ända ut till Frihetsgudinnan? Hör då av dig innan januari månads utgång!

Maila din anmälan till Pontus (pontus.selderman(at)storaenso.com) eller Lars (larsrmoberg(at)gmail.com)