För unga - Kurs med Sallyswag

Kom och spela /sjung tillsammans med ungdomar från hela länet på en inspirerande dag med Göteborgs stolthet - Sallyswag. Det blir både workshop med gehörsspel och orkesterspel efter noter som leds av medlemmar ur gruppen Sallyswag. De gjorde en liknande speldag för snart två år sedan på MusikRUM i Västerås.

Alla instrument och sångare är välkomna när vi tillsammans möter ny musik som du kanske inte har spelat tidigare! Deltagarna delas in i tre grupper efter instrument och vi avslutar dagen med att spela upp de låtar och stycken som vi tränat på. Mat serveras kostnadsfritt under dagen.

Kursdag arrangerad av föreningen RUM’s Daladistrikt. 

När:   Söndag 3 februari 2019, kl. 9.30 – 17.00
Var:   Fryshuset, Borlänge
Kostnad: Kostnadsfritt för DUS/DalaLåt

Anmäl dig senast måndag 10 december - Här anmäler du dig!

Sofia-Högstadius-beskuren.jpg