Back to All Events

Stjärnsunds herrgård

Munspelskurs för nybörjare med Emma ”Elmer” Eriksson

Ta chansen att lära dig grunderna på munspel – folkmusikvärldens mest behändiga instrument! Under två timmar få du prova på några riktigt enkla låtar och lite teknik. Emma ”Elmer” Eriksson har många gånger lett munspelkurser under Folkmusikfesten. Nu är denna uppskattade kursledare tillbaka. Ett tips är att boka snabbt om du vill vara säker på att få en plats. Den här kursen brukar bli full först av alla!

Elmer, som ursprungligen kommer från Kloster, en mil från Stjärnsund, fastnade tidigt för munpelet. Hon spelar allra helst till dans, både solo och i olika konstellationer. Fiolspel och dans ligger henne också varmt om hjärtat. Bakom sig har hon studier vid Malungs folkhögskola och Eric Sahlström-institutet i Tobo.

Tid och plats: Lördag 3 aug kl 10-12, Stjärnsunds herrgård.
Anmälan: www.folkmusikenshus.se senast 26 juli. Klicka här för att boka plats på kursen!
Kursavgift: 450 kr som betalas vid anmälan. Munspel ingår!
Info: Maria 070-526 50 12

Earlier Event: August 2
Boda Gammelgård
Later Event: August 9
Ärteråsens fäbod, Furudal